Lessen

logo ITP

De tennislessen worden, zowel in de zomer als in de winter, gegeven door ITP uit Stadskanaal.

ITP (Institute Tennis Promotion) verzorgt sinds 2008 de tennislessen op het tennispark van Sla Raak. ITP bestaat sinds 2003 en is actief op het gebied van tennistrainingen, uitwisselingen, toernooien, bedrijvencompetities en clinics.Ronny

Tijdens de training helpt de trainer u de techniek te zoeken die het beste aansluit bij uw motoriek. ITP gaat er van uit dat dit de allerbeste methode is om het tennisspel te leren. Uw slag is als een vingerafdruk: er bestaat er maar een van. De slag die bij u past is altijd de beste!

Wilt u tennislessen gaan volgen bij Sla Raak, dan kunt u contact opnemen met ITP via www.itptennis.nl of via 06 – 11 19 89 11.

Binnen het bestuur van Sla Raak onderhoudt de JC-TC contact met ITP. Zaken die hierbij aan de orde komen zijn onder meer de vorderingen van de leerlingen, toernooien, uitwisselingen, inhoud van de trainingen en eventuele problemen op trainingsgebied.

Het bestuur van Sla Raak is voorstander van korte communicatielijnen. Heeft u vragen of opmerkingen over de trainingen, neemt u dan allereerst contact op met uw trainer. Uiteraard kunt u contact opnemen met het bestuur mocht u nadere vragen hebben (info@slaraak.com).

Let op voor de lessen tijdens buitenseizoen:

– U dient lid te zijn van Sla Raak of u betaalt 12,50 euro extra per uur per baan.
– Jeugd die elders lid is en bij Sla Raak uitsluitend training volgt, hoeft geen contributie te betalen. Senioren 25,00 euro met ingang van 2018.

ITP
06 – 11 19 89 11
www.itptennis.nl