Lid worden

Tennis en padel spelen bij Sla Raak is spelen bij een gezellige vereniging op een mooi tennispark. Er worden diverse activiteiten georganiseerd om anderen te leren kennen en uw spel te verbeteren.  Banen zijn tot 2 weken en 3 uur in de toekomst te reserveren.

Mocht je vragen hebben omtrent het lid worden van Sla Raak, dan kunt je contact opnemen met Martin Deiman van onze ledenadministratie.

LET OP!
Door de enorme toeloop van leden voor PADEL, is besloten een WACHTLIJST te gebruiken. Zo gauw de vergunning rond is voor 2 extra padelbanen en deze zijn gerealiseerd, worden de personen op de wachtlijst toegelaten tot de club.

Wil je alleen tennissen, geef dit dan door in het Opmerkingen veld in het inschrijfformulier. Toelating is dan mogelijk. Er geldt geen lager contributie.

Wil je direct aanmelden voor de wachtlijst dan kunt je dat hier online doen. Je gaat daarmee akkoord met het Privacy-Statement van KNLTB.CLUB en je hebt kennis genomen van onze statuten en huishoudelijk reglement.
Welkom bij de Club!

De tarieven:

Regulier: 2024 2025
Gezinscontributie € 290,- ( slechts € 24,17 per maand! ) € n.n.b.,-
Senioren (vanaf 18 jaar)  € 108,- ( slechts € 9,- per maand! ) € n.n.b,-
Junioren €  70,- ( slechts € 5,83 per maand! ) € n.n.b.,-
Specials:     
Trainingslid junior (elders KNLTB lid) € 0,- € n.n.b.,-
Trainingslid senior (elders KNLTB lid) € 28,- € n.n.b,-
Competitielid (elders KNLTB lid) € 28,- € n.n.b,-
Padellid OGTB (elders KNLTB lid bij OGTB vereniging) € 62,- ( slechts 5,17 per maand! ) € n.n.b,-

LET OP! 
De leeftijd die bereikt wordt in het lidmaatschapsjaar is bepalend voor de contributie. Je bent lid voor een heel kalenderjaar, betaalt in 1 keer en het lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Hoogte contributie is NIET afhankelijk van datum start lidmaatschap, echter bij start lidmaatschap in 3e kwartaal ben je slechts de helft verschuldigd en start in 4e kwartaal een kwart. 

Afmelden

Mocht je willen afmelden als lid van Sla Raak, dan dien je dit conform de statuten schriftelijk c.q. via de mail te doen bij de ledenadministratie vóór 1 december. Mocht je niet tijdig afmelden, dan blijf je het komend jaar lid.

Vriend van Sla Raak

Hoef je niet te spelen, maar draag je Sla Raak een warm hart toe? Dan ben je Vriend van Sla Raak voor slechts € 25 per jaar. Meld je aan middels een mail naar de ledenadministratie. Je blijft op de hoogte van alle Sla Raak ontwikkelingen via de nieuwsbrief!