Lid worden

Tennis spelen bij LTC Sla Raak is spelen bij een gezellige vereniging op een mooi tennispark. Er worden diverse activiteiten georganiseerd om mede-tennissers te leren kennen en uw spel te verbeteren.

Mocht je vragen hebben omtrent het lid worden van LTC Sla Raak, dan kunt je contact opnemen met Martin Deiman van onze ledenadministratie.

Wilt u zich direct aanmelden dan kunt je dat hier online doen. Je gaat daarmee akkoord met het Privacy-Statement van KNLTB.CLUB en je heeft kennis genomen van het Parkreglement.
Welkom bij de Club!

De tarieven zijn:

Gezinscontributie € 264 ( slechts € 22 per maand! )
Senioren (vanaf 18 jaar)  € 97 ( slechts € 8,08 per maand! )
Junioren €  63 ( slechts € 5,25 per maand! )
    

De leeftijd die bereikt wordt in het lidmaatschapsjaar is bepalend voor de contributie. Je bent lid voor een heel kalenderjaar en het lidmaatschap wordt automatisch verlengd. 

Nieuwe leden betalen GEEN inschrijvingskosten!

Let op: Iemand die elders lid is en uitsluitend competitie speelt bij Sla Raak, betaalt € 25.

Let op: Als junioren van andere verenigingen alleen trainingen volgen hoeft er geen contributie betaald te worden, senioren betalen dan € 25.

Afmelden

Mocht u zich willen afmelden als lid van LTC Sla Raak, dan dient u dit conform de statuten schriftelijk c.q. via de mail te doen bij de ledenadministratie vóór 1 december. Mocht u zich niet tijdig afmelden, dan blijft u het komend jaar lid.

Vriend van Sla Raak

Hoef je niet te tennissen, maar draag je Sla Raak een warm hart toe? Dan ben je Vriend van Sla Raak voor slechts 25 euro per jaar. Meld je aan middels een mail naar de ledenadministratie. Je blijft op de hoogte van alle Sla Raak ontwikkelingen via de nieuwsbrief!