Lid worden

Tennis en padel spelen bij Sla Raak is spelen bij een gezellige vereniging op een mooi tennispark. Er worden diverse activiteiten georganiseerd om anderen te leren kennen en uw spel te verbeteren.

Mocht je vragen hebben omtrent het lid worden van Sla Raak, dan kunt je contact opnemen met Martin Deiman van onze ledenadministratie.

Wilt u zich direct aanmelden dan kunt je dat hier online doen. Je gaat daarmee akkoord met het Privacy-Statement van KNLTB.CLUB en je hebt kennis genomen van het Parkreglement.
Welkom bij de Club!

De tarieven:

Regulier: 2022 2023 
Gezinscontributie € 275 ( slechts € 22,92 per maand! ) € nntb,-
Senioren (vanaf 18 jaar)  € 102 ( slechts € 8,50 per maand! ) € nntb,-
Junioren €  66 ( slechts € 5,50 per maand! ) € nntb,-
Specials:     
Trainingslid junior (elders KNLTB lid) € 0,- € 0,-
Trainingslid senior (elders KNLTB lid) € 25,- € 25,-
Competitielid (elders KNLTB lid) € 25,- € 25,-
Padellid OGTB (elders KNLTB lid bij OGTB vereniging) € 57,50 ( slechts 4,79 per maand! ) € nnb

LET OP! 
De leeftijd die bereikt wordt in het lidmaatschapsjaar is bepalend voor de contributie. Je bent lid voor een heel kalenderjaar en het lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Hoogte contributie is NIET afhankelijk van datum start lidmaatschap, echter bij start lidmaatschap in 3e kwartaal ben je slechts de helft verschuldigd en start in 4e kwartaal een kwart. 

Nieuwe leden betalen GEEN inschrijvingskosten!

Let op: Iemand die elders lid is en uitsluitend competitie speelt bij Sla Raak, betaalt € 25.

Let op: Als junioren van andere verenigingen alleen trainingen volgen hoeft er geen contributie betaald te worden, senioren betalen dan € 25.

Let op: Leden van OGTB verenigingen kunnen voor slechts € 57,50 het gehele jaar padellen (niet tennissen)

Afmelden

Mocht je willen afmelden als lid van Sla Raak, dan dien je dit conform de statuten schriftelijk c.q. via de mail te doen bij de ledenadministratie vóór 1 december. Mocht je niet tijdig afmelden, dan blijf je het komend jaar lid.

Vriend van Sla Raak

Hoef je niet te spelen, maar draag je Sla Raak een warm hart toe? Dan ben je Vriend van Sla Raak voor slechts € 25 per jaar. Meld je aan middels een mail naar de ledenadministratie. Je blijft op de hoogte van alle Sla Raak ontwikkelingen via de nieuwsbrief!