Tennis- en padelpark

Buitenbanen
De banen liggen in het nieuw Stadspark aan de Hoorntjesweg. Sla Raak heeft 8 gravel tennisbanen, 3 gravel minitennisbanen, 1 all-weather French-court baan en een oefenkooi. Daarnaast heeft Sla Raak 2 padelbanen die het hele jaar door gebruikt kunnen worden.

Voor de reservering van een baan wordt gebruik gemaakt van de KNLTB ClubApp.

Geen lid? Een baan huren kan ook inclusief rackets met ballen!

Een keer als niet-lid spelen met een lid? Dat is gratis. Leuk dat je komt kennismaken met Sla Raak!

Regels op de baan
Van de spelers van Sla Raak wordt verwacht dat zij in tenniskleding spelen en tennisschoenen dragen. Tevens wordt verwacht dat zij zorgdragen voor het goed onderhouden van de banen. Na het spelen MOET de baan geveegd worden (in een cirkel, van buiten naar binnen). Hierdoor blijft de baan egaler. Bovendien wordt het water bij een regenbui sneller opgezogen en is de baan eerder droog.

Tennishal Winschoten
Gedurende de winter huurt Sla Raak op gezette tijden een aantal banen in de tennishal ten behoeve van toernooien. ’s Zomers kunnen leden gratis gebruik maken van de banen als het regent. Om te kunnen spelen in de hal (september tot en met maart) dient dan een baan gehuurd te worden. Ook incidenteel kan een baan gehuurd worden. Sla Raak is enig aandeelhouder van de Tennishal Winschoten b.v.

Bezoek voor alle informatie de website van de tennishal.


Kantine

Sla Raak maakt gebruik van de kantine van de Tennishal.

Voor NOODGEVALLEN hangt binnen  een AED.