Tennis- en padelpark

Buitenbanen
De banen liggen in het nieuw Stadspark aan de Hoorntjesweg. Sla Raak heeft 6 gravel tennisbanen, 3 gravel minitennisbanen, 1 all-weather French-court baan en een oefenkooi. Daarnaast heeft Sla Raak 2 padelbanen die het hele jaar door gebruikt kunnen worden.

Voor de reservering van een baan wordt gebruik gemaakt van de KNLTB ClubApp.

Geen lid? Een baan huren kan ook voor €24 per baan per 1,5 uur. Voor €4 extra leen je ook rackets met ballen!

Een keer als niet-lid spelen met een lid? Dat is gratis. Leuk dat je komt kennismaken met Sla Raak!

Regels op de baan
Van de spelers van Sla Raak wordt verwacht dat zij in tenniskleding spelen en tennisschoenen dragen. Tevens wordt verwacht dat zij zorgdragen voor het goed onderhouden van de banen. Na het spelen MOET de baan geveegd worden (in een cirkel, van buiten naar binnen). Hierdoor blijft de baan egaler. Bovendien wordt het water bij een regenbui sneller opgezogen en is de baan eerder droog.

Het parkreglement treft u hier aan.

Tennishal Winschoten
Gedurende de winter huurt Sla Raak op gezette tijden een aantal banen in de tennishal ten behoeve van toernooien. ’s Zomers kunnen leden gratis gebruik maken van de banen als het regent. Om te kunnen spelen in de hal (september tot en met maart) dient dan een baan gehuurd te worden. Ook incidenteel kan een baan gehuurd worden.

Bezoek voor alle informatie de website van de tennishal.


Kantine

Sla Raak maakt gebruik van de kantine van de Tennishal Winschoten. Deze wordt beheerd door Jurgen en Mirjam Schaaphok en is bereikbaar op telefoonnummer 0597 – 41 29 88. Op tijden dat de kantine niet is geopend kunnen leden door middel van hun KNLTB-pas het park op. Tevens is er dan toegang tot de kleedkamers en toiletten.

Voor NOODGEVALLEN hangt binnen in de kantine een AED apparaat direct bij het keukenraam.