Tennispark

Buitenbanentennisbaanindeling
De negen banen waarop de leden van Sla Raak kunnen tennissen liggen in de Parkwijk aan de Hoorntjesweg en worden door de vereniging gehuurd van de gemeente Oldambt. Vanaf april (als het weer het toelaat) tot in oktober zijn de banen geopend en kunnen de leden er vrij gebruik van maken. In verband met de tennislessen, competities en toernooien kan niet altijd over alle banen worden beschikt. Bij de ingang naast de kantine wordt kenbaar gemaakt welke banen er bezet zijn. Tevens hangt bij de ingang, naast de kantine, een ‘afhangbord’. De leden van Sla Raak plaatsen hierin hun KNLTB-pas (verplicht).

Geen lid? Een baan huren kan ook! Prijs 12,50 per baan per uur. Een keer als niet-lid spelen met een lid? Dat is gratis. Leuk dat je komt kennismaken met Sla Raak!

Twee gravelbanen en de oefenkooi open in de winter
In de winter buiten tennissen? ….. Naast de all-weather baan blijven het hele jaar de banen 5 en 6 én de oefenkooi open!
Bij opdooi, ijzel, sneeuw en vorst mag niet op de banen gespeeld worden.

Regels op de baan
Van de spelers van Sla Raak wordt verwacht dat zij in tenniskleding spelen en tennisschoenen dragen. Het spelen met ontbloot bovenlijf is niet toegestaan. Tevens wordt verwacht dat zij zorgdragen voor het goed onderhouden van de banen. Na het spelen MOET de baan geveegd worden (in een cirkel, van buiten naar binnen). Hierdoor blijft de baan egaler. Bovendien wordt het water bij een regenbui sneller opgezogen en is de baan eerder droog.

Het parkreglement treft u hier aan.

Tennishal Winschoten
Gedurende de winter huurt Sla Raak op gezette tijden een aantal banen in de tennishal ten behoeve van trainingen en toernooien. ’s Zomers kunnen leden gratis gebruik maken van de banen als het regent.

Bezoek voor alle informatie de website van de tennishal.


Kantine

Sla Raak maakt gebruik van de kantine van de Tennishal Winschoten. Deze wordt beheerd door Jurgen en Mirjam Schaaphok en is bereikbaar op telefoonnummer 0597 – 41 29 88.

Openingstijden binnenseizoen:
Kantine Open Binnenseizoen
Bij competitie, toernooien of bij weinig of geen bezoekers gelden er afwijkende openingstijden.
Op tijden dat de kantine niet is geopend kunnen leden door middel van hun KNLTB-pas het park op. Tevens is er dan toegang tot de kleedkamers en toiletten.

Voor NOODGEVALLEN hangt binnen in de kantine een AED apparaat direct bij het keukenraam.